Shanti-Aum Blankenberge

Alles is energie. Ook de mens is een specifiek trillingsveld, dat afgeleid is van zijn individuele structuur, bewustzijnstoestand en potentiële levensenergie.
De hele dag komt ons systeem in contact met allerlei trillingsinvloeden, harmonische of disharmonische (elektrosmog, littekens, negatieve emoties en gedachten, ...). Disharmonsiche trillingen/frequenties kunnen ons ziek maken: het lichaam belast met stress, uit zich als ziekte in het lichaam, want stress zoekt vroeg of laat altijd een uitweg!
D.m.v. symbolen kan er weer balans gebracht worden. Tijdens een contactlegging (symbolen worden op het lichaam geplaatst) gaat het lichaam resoneren met de frequentie van het symbool waardoor de zelfgenezende mechanismen van het lichaam worden geactiveerd.
het uitkiezen van de kosmische symbolen gebeurt dmv kinesiologische test (het lichaam geeft onbewuste informatie: celgeheugen vrij) of en met behulp van pendel of bio tensor.

Kosmische symbolen zijn geometrische codes ook bekend als "Heilig Geometrie" of  "te taal van Het Licht".
Elk Kosmische symbool bevat unieke informatie in de vorm van energie die d.m.v. trillingen wordt overgebracht.
Op deze manier worden signalen overgebracht naar de bewustzijnslagen (bevorderd de communicatie tussen de verschillende bewustzijnsniveaus), chakra's, meridianen, organen, cellen, ... en worden voorzien van nieuwe doorstromende energie, dit schept ruimte waardoor het zelfgenezend vermogen van het lichaam word geactiveerd en harmonie ontstaat. De kracht van geometrie werkt als een weerspiegeling op de kracht in onszelf.


Prijs voor deze therapie:  zie prijslijst op de home pg.